Voorronde NK Stoepranden

Doe jij mee? Geef je dan op voor de voorrondes van het NK stoepranden!

Jantje Beton organiseert in 2021 voor de 5e keer het NK Stoepranden. BDC organiseert een voorronde. De finale is in september.

Meedoen? Schrijf je dan onderaan op de pagina in de juiste leeftijdscategorie!

Ook stoepranden doe je bij BDC!

Handbalvereniging BDC organiseert samen met Jantje Beton één van de voorrondes van het NK Stoepranden. Stoepranden is een leuk en laagdrempelig spel, waarbij de spelers veel moeten bewegen. Het spel kan gespeeld worden door tieners, jongeren, volwassen en senioren. Zo draagt stoepranden bij aan meer onderling contact en gezelligheid in de buurt. En dat bevordert weer de kansen en mogelijkheden voor samen buitenspelen.

Wij organiseren deze voorronde op zondag 4 juli tusssen 10.00 en 14.30 uur. Er is per leeftijdscategorie plek voor 50 personen. Schrijf je nu snel in. Iedereen mag meedoen. Per leeftijdscategorie gaat 1 persoon naar de finale van het NK Stoepranden, wat in september gespeeld wordt. Waar dat is, is op dit moment nog onduidelijk. 

Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in, want vol is vol. We kunnen maximaal 50 personen kwijt per leefstijdscategorie. Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je zo snel mogelijk reactie met meer informatie. 

Benieuwd naar de spelregels? Download ze hieronder.


Inschrijven 6 t/m 10 jaar

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.

Inschrijven 11 t/m 14 jaar

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.