Back to school actie

Train tot de herfstvakantie gratis mee en kijk of handbal de sport voor jou is!

Handbal, een dynamische sport voor mensen met passie!

Handbal is een flitsende sport voor meiden en jongens die van actie houden! Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samen speelt met je teamgenoten. Als handballer moet je wel tegen een stootje kunnen. Handbal is namelijk een sport waarbij lichamelijk contact is toegestaan. Toch zul je tijdens wedstrijden merken dat de spelers sportief met elkaar en de tegenstanders omgaan. Duwen, trekken en schelden zal de scheidsrechter dan ook zeker niet toelaten!

Een handbalteam bestaat uit zes veldspelers en een keeper. Er mag onbeperkt gewisseld worden, zodat alle spelers aan een wedstrijd kunnen meedoen. Handbal is een continu aanval en verdedigingsspel. Het wisselen van de aanval naar de verdediging zorgt ervoor dat handbal een spectaculaire en aantrekkelijke sport is voor spelers en publiek.

Wil je kijken of handbal bij jouw past? Doe dan mee met onze Back to school actie. Tot aan de herfstvakantie kun je gratis meetrainen met jouw leeftijdsgenoten. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Inschrijven voor back-to-school actie

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Invalid Input