Keeper gezocht!

13 of 14 jaar

Image

Onze C-meiden zoeken een keeper. Ben jij onze heldin?

Eén van de belangrijkste posities bij handbal is de keepster. Dat zie je wel bij het Nederlandse team. Onze gezellige C-meiden team zoekt een heldin die vol voor het keepen wilt gaan. Het enige wat je nodig hebt is enthousiasme en wilskracht. Ervaring is zeker niet nodig. 
 
De C-jeugd traint 2x per week (maandag en donderdag) in sporthal Beukendal. In niet-corona tijd spelen we op zondag wedstrijden. Een seizoen duurt bij handbal van september tot en met juni. We spelen daarbij een binnen- en een buitenseizoen. Contributie kost 182 euro per seizoen. Daarvoor krijg je alle trainingen en wedstrijden en ook de wedstrijdkleding is door de club geregeld. Daarnaast doen we veel leuke activiteiten buiten het handbal om met elkaar. Kom jij een keertje meedoen?
Image

Win dit t-shirt!!!

Word je uiteindelijk lid van BDC en lid van het team, dan ontvang je van ons dit officiële keepersshirt van het Nederlands elftal.

Een keertje proberen?

Denk jij het in je te hebben? Wil je kijken of handbal wat voor jou is? Kom dan gratis een paar keer meetrainen. Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op. 
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Invalid Input