Nieuwsbrief oktober 2020

Beste leden,

Het seizoen is nog niet goed en wel gestart en we worden al geconfronteerd met nieuwe Corona-maatregelen en gebeurtenissen. Vanaf afgelopen week is publiek bij wedstrijden en trainingen niet langer toegestaan. Verder werden wij binnen de vereniging ook geconfronteerd met een Corona-besmetting en zien we al dat wedstrijden worden afgelast in verband met het virus. Wij voorzien dat het een vreemd seizoen gaat worden, maar dat weerhoudt ons er niet van om er het beste van te maken. Meer daarover lees je in deze nieuwsbrief.

Allereest feliciteren wij de D-jeugd met het behalen van het najaarskampioenschap! Zij wonnen al hun wedstrijden en eindigden stijf bovenaan in hun competitie. Goed gedaan!

Grote clubactie

Onze leden druk bezig om het streefbedrag voor de Grote Clubactie binnen te halen. Het is mooi om te zien dat iedereen hier zo bedreven in is. Het streefbedrag bedraagt 1.500 euro. Dat bedrag hebben we helaas nog niet bereikt, dus heb je nog geen lot gekocht, doe dat hier https://lot.clubactie.nl/lot/auto-smeeing-bdc/110062. Je kunt er mooie prijzen mee winnen! Voor alle lotenverkopers: blijf zo doorgaan. Jullie hebben nog ruim een maand de tijd om je beste beentje voor te blijven zetten. Volle boekjes kunnen ingeleverd worden bij Jorien.

Rabo Clubsupport

Naast de Grote Clubactie, gaat ook Rabo ClubSupport van start. Van 5 oktober tot 25 oktober kun je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen. Dit kun je doen door in te loggen in de app of op de Rabobank website. Via ‘Zelf regelen’ ga je vervolgens naar ‘Mijn Lidmaatschap’. Hier kun je klikken op Rabo ClubSupport. Daar zoek je naar Handbalvereniging B.D.C. Voor elke stem krijgen wij een deel van een bedrag. Hoe meer stemmen, hoe groter dat bedrag. Het kost je verder niets en je helpt de club. Mooie deal toch? Meer info op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Vrijwilligerstaak invullen!

In de vorige nieuwsbrief hebben wij jullie gevraagd om via https://drive.google.com/file/d/1Hi2TgGT9GN89mjdvx6y4znqe_zs34Ch0/view?usp=sharing een vrijwilligerstaak te kiezen. Helaas hebben wij nog weinig aanmeldingen ontvangen. Wij vragen jullie om uiterlijk 10 oktober een taak in te vullen. Bij geen ingevulde taak verhogen wij jouw contributie voor dit seizoen met 20%.

Handbalclinic

Op 17 oktober organiseren wij een handbalclinic voor jeugdleden. Dat zal jullie vast niet zijn ontgaan. Ex-international Michelle Goos en Amersfoortse Roos van Leeuwen verzorgen een leuke training. Onder de deelnemers wordt een shirt van het Nederlands handbalelftal verloot. Vergeten in te schrijven? Doe het snel via https://smeeingbdc.nl/clinic-17-oktober

 

Scheidsrechterscursus

Wij zijn nog steeds naarstig op zoek naar cursisten die een scheidsrechterscursus willen volgen. Als vereniging moeten we scheidsrechters leveren aan de bond om competitie te kunnen spelen. Er zijn laagdrempelige opleidingen die je kunt volgen om meer ervaring te krijgen met fluiten. De opleiding voor jeugdscheidsrechter (mag E- & D-jeugd fluiten) en verenigingsscheidsrechter (mag tot en met breedtesport fluiten) zijn inmiddels gratis en worden online aangeboden. Zie https://www.youtube.com/watch?v=BGXQdlhiXYM. Als je eenmaal ervaring hebt opgedaan, kun je gaan voor een opleiding tot bondsscheidsrechter. Neem contact met ons op als je één van deze cursussen wilt proberen.

Terugblik Algemene Ledenvergadering

Op 9 september organiseerden wij de Algemene Ledenvergadering (ALV). De opkomst was dit keer minimaal. Wij zien dat als een teken dat alles goed loopt. Wil je toch graag weten hoe deze vergadering verliep, hier vind je de notulen https://drive.google.com/file/d/13WlXPsIYV8aSqx39L6-GxAOhzZNeFsEQ/view?usp=sharing  Hopelijk tot volgend jaar!

 

Dan nogmaals en wellicht ten overvloede: Het is aan ieder van ons om in ieder geval het noodzakelijke te doen ten aanzien van de Corona-maatregelen. Dus houd je aan de 1,5 meter afstandsregel buiten het speelveld, was vaak handen en volg bij verkoudheidsklachten de richtlijnen van het RIVM en kom dus niet naar een training of wedstrijd met klachten. En voor ouders geldt, blijf zo veel mogelijk buiten wachten bij het ophalen en brengen van de kinderen naar de training! Het volgen van deze maatregelen draagt bij aan de indamming van het virus en zo kunnen we met elkaar blijven handballen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Margot,

Kelly

Suzan

Jorien

Dennis

Purdey