Bestuur en contactgegevens

 

Algemene contactgegevens

Algemeen e-mailadres  Postadres Sporthal   Bankrelatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Postbus 147
3760 AC
Soest
Sporthal Beukendal
Beukenlaan 47 
035-6017620
Route (Google Maps)
Rabobank Soest/Baarn
NL37 RABO 03599.55.525

 

 

  

 

 

 

Bestuur en overige contactgegevens

Functie Naam E-mail Telefoonnummer
Voorzitter Purdey Horbach Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-46434939
Penningmeester Marianne Bloemendaal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Secretaris Margot Roskam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Algemeen bestuurslid vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Algemeen bestuurslid Dennis Diemers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Wedstrijdsecretariaat Rachel Poldermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Ledenadministratie Robin Roskam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertrouwenspersonen

Mirjam Verhoef Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-30371708